Diensten

Wij bieden een verscheidenheid aan diensten. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze diensten.

Thuiszorg
Soms kunt u net wat extra hulp gebruiken. Dan kan het prettig zijn als er een medewerker van A.D.O. Zorg bij u langs komt. Klik hier voor meer informatie.

Begeleiding Individueel
U ondervindt belemmeringen in uw dagelijks leven als gevolg van uw handicap, beperking of psychische klachten. Daarom hebt u begeleiding nodig in de vorm van ‘ondersteuning, oefenen of toezicht’. Dan kunt u bij ons individuele begeleiding aanvragen. Klik hier voor meer informatie.

Begeleiding Groep
Het komt voor dat mensen in een groepsverband begeleid kunnen worden. De groepsbegeleiding van A.D.O. Zorg biedt een gevarieerd programma waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften. De groepsbegeleiding richt zich op meer zelfredzaamheid, het maken van sociale contacten en steun en hulp bij uw eigen kunnen en doen. Klik hier voor meer informatie.

24-uurs Zorg
A.D.O. Zorg biedt 24-uurs zorg aan huis, dit is permanente zorg aan huis, dag en nacht. Bijvoorbeeld wanneer u of uw naaste behoefte heeft aan permanent gezelschap of thuis herstelt van een ziekenhuis operatie. Klik hier voor informatie.

Begeleid Wonen
In uw leven kan een situatie ontstaan waardoor het niet meer mogelijk is langer thuis of in uw huidige woonomgeving te blijven. Wij bieden de mogelijkheid om begeleid te wonen. Klik hier voor meer informatie.

In het kort

A.D.O. Zorg is erop gericht dat iedereen zo goed en zelfstandig mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen op zijn of haar eigen manier.